+420 568 851 120 objednavky@kuhtreiber.cz

Zásady ochrany osobních údajů

u

Proč moje údaje shromažďujete?

Údaje shromažďujeme pro statistické a marketingové účely, např. abychom se na Vás mohli znovu obrátit s novými nabídkami, akcemi, případně Vás informovat o nově poskytovaných službách.

Více níže.

l

Jak moje údaje shromažďujete?

Osobní údaje získáváme přímo od vás například při vyplnění formuláře na našem webu a dále prostřednictvím souborů cookies a signálu sledování, pokud si procházíte náš web.

Více níže.

i

Jaké údaje shromažďujete?

Shromažďujeme jednak vámi poskytnuté osobní údaje (příkladem je vaše jméno, adresa, telefon nebo e-mailová adresa), jednak některé neosobní údaje (např. značku vašeho zařízení, jazyk a nastavení vašeho prohlížeče).

Více níže.

Kdo jsme

Správcem osobních údajů je společnost Kühtreiber, s.r.o., IČ: 255 44 390, se sídlem Tyršova 293, 675 22 Stařeč, která je zároveň provozovatelem elektronického obchodu www.kuhtreiber.shop. Zaměřuje se na prodej svařovacích strojů a příslušenství. Společnost Kühtreiber, s.r.o., nesbírá a neshromažďuje žádné osobní údaje, které uživatelé serveru prostřednictvím dotazů a smlouvy sami dobrovolně neposkytnou, vyjma údajů, které získá prostřednictvím souborů cookies a signálů sledování, pokud si potenciální zákazník prochází webové stránky www.kuhtreiber.cz.

Jaké shromažďujeme osobní údaje a proč

Údaje shromažďujeme pro statistické účely na návštěvnosti našeho webu. Takovéto zpracování je zákonné na základě čl. 6 odst. 1 písm. f) nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679 ze dne 27. 4. 2016 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů.

V této souvislosti vás upozorňujeme, že máte také právo vznést námitku proti zpracování údajů, které byly zpracovány z titulu oprávněných zájmů správce podle čl. 6 odst. 1 písm. f) nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679.

Jak Vaše údaje shromažďujeme?

Údaje shromažďujeme, pouze pokud nám je sami poskytnete vyplněním objednávkových či jiných formulářů, popř. nám je předáte od třetích stran, které formuláře vyplňují automaticky (přihlašování přes Facebook, přihlašování přes Google účet a podobně). Jedná se o údaje, které potřebujeme nutně pro uzavření a plnění kupní smlouvy, popř. pro případné spory, které mohou z kupní smlouvy vyplynout.

Další kategorii údajů, které využíváme pro marketingové účely, získáváme na základě souborů cookies, služby Google Analytics či jiných signálů sledování v okamžiku, kdy se nacházíte na našem webu www.kuhtreiber.cz.

Ve všech případech dochází k automatickému zpracování osobních údajů. V jednotlivých případech (kontakt konkrétního zákazníka kvůli specifikaci zboží, řešení reklamace) můžeme vaše osobní údaj zpracovat i manuálně. V souvislosti s využíváním služeb Google Analytics (pro statistické účely návštěvnosti webu) a při ukládání souborů typu cookies dochází vždy k automatickému zpracování osobních údajů.

Ochraně osobních údajů, které od vás (až už jako od klientů či návštěvníků stránek) získáme, věnujeme maximální úsilí. Osobní údaje, které nám poskytnete, uchováváme na svých pracovních zařízeních, ke kterým je omezen přístup a které se nachází v zabezpečených prostorách.

Co jsou soubory cookies?

Při návštěvě našich webových stránek se vám může zobrazit oznámení o tom, jak a proč používáme určité soubory cookies, a nabídneme vám možnost používání určitého souboru cookies přijmout.

Ve chvíli, kdy tuto možnost přijmete, může se do vašeho zařízení uložit malé množství informací. Jedná se o malé textové soubory označované jako „soubory cookies“ nebo „anonymní identifikátory“, které mohou být tvořeny náhodným řetězcem znaků, jenž se používá za stejným účelem jako soubory cookies.

Soubory cookies se používají ke zvýšení produktivity webových stránek a produktů, k přizpůsobení inzerce na míru vašim zájmům a povolení určitých funkcí webových stránek nebo produktů.

Jak soubory cookies fungují?

Obecně bývají využívány různé typy souborů cookies, které slouží k různým účelům. Nejčastěji bývají využívány tyto typy:

Analytické soubory cookies

Tyto soubory cookies slouží ke shromažďování informací způsobu používání webových stránek. Tyto informace využíváme při vylepšování našich stránek a při monitorování jejich fungování. Soubory cookies anonymně shromažďují informace o vaší činnosti na webové stránce, a o tom, odkud jste na naši webovou stránku přišli, a o stránkách, které jste navštívili.

Technické soubory cookies

Tyto soubory cookies jsou nezbytné pro správné fungování některých oblastí webových stránek, například pro fungování elektronického obchodu, nabízení produktů atp. Do této kategorie patří relační i trvalé soubory cookies. Bez těchto souborů cookies by naše webové stránky nefungovaly správně, případně vůbec. Proto se tyto soubory cookies používají vždy, bez ohledu na uživatelské předvolby.

Soubory cookies pro sledování třetích stran

Tyto soubory cookies slouží ke shromažďování informací o tom, jak využíváte naše webové stránky, jaká klíčová slova vás na naše stránky přivedla a které webové stránky jste navštívili, a rovněž o způsobu, jakým jste se na naše stránky dostali.

Soubory cookies pro začlenění funkcí třetích stran

Tyto soubory cookies umožňují do webové stránky začlenit funkce třetích stran, jako jsou formuláře pro odezvu návštěvníků nebo ikony sociálních sítí, které návštěvníkům umožňují sdílet obsah.

Jaké údaje, pomocí kterých by Vás bylo možné identifikovat, shromažďujeme?

Stejně jako v případě řady dalších společností i my shromažďujeme některé osobní údaje, pomocí kterých vás můžeme identifikovat. Jedná se o vaše jméno a příjmení, adresu dodání, popř. jinou kontaktní adresu či adresu vašeho trvalého pobytu, kontaktní údaje, tj. e-mailovou adresu a telefonní číslo, a vaše platební údaje. Tyto osobní údaje shromažďujeme, pouze když nám je sami poskytnete. Shromažďujeme je, pokud nás kontaktujete se svým zájmem o námi nabízené zboží nebo při uzavření smlouvy – zpravidla automatizovaně tak, že vyplníte objednávkový formulář na našem webu.

Sdílení Vašich údajů třetím stranám?

Při plnění smlouvy pověřujeme jiné společnosti jejich vyřízením např. dopravci, platební instituce atd. Těmto společnostem poskytneme pouze osobní údaje, které jsou potřeba k poskytnutí konkrétní služby. Vyžadujeme od nich, aby s těmito informacemi nakládali diskrétně a aby je nepoužívali k jiným účelům.

Jaká máte práva v souvislosti se Vašimi údaji?

Máte právo požádat, abychom vám sdělili, jaké osobní údaje o vás zpracováváme, pro jaké účely, jakým způsobem a také s kým je sdílíme.

Můžete kdykoli požádat o přístup ke svým osobním údajům, dále žádat abychom vaše osobní údaje aktualizovali, opravili či vymazali (za předpokladu, že to nebude mít vliv na plnění smlouvy).

Pokud nepožádáte o odstranění vašich údajů, můžeme je uchovávat po dobu, která je nutná pro splnění smlouvy a pak dále do doby, po kterou by z našeho smluvní vztahu mohly plynout právní spory. Co se týče údajů uchovávaných pro marketingové účely, ty mohou být uchovávány po dobu, po kterou vám mohou být nabídnuty služby.

Pokud již nebudete mít zájem o naše e-mailové zpravodaje, obchodní nabídky, bulletiny a další informace, můžete jejich odběr kdykoli odhlásit v příslušném e-mailu.

Máte také možnost podat stížnost u Úřadu pro ochranu osobních údajů.

Jak se s námi můžete spojit?

Máte-li k těmto zásadám nebo výše uvedeným informacím jakékoli otázky, kontaktujte nás na e-mailové adrese objednavky@kuhtreiber.cz. Můžete nás kontaktovat také telefonicky na čísle +420 568 851 120 nebo na poštovní adrese Tyršova 293, 675 22 Stařeč.